Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'deki acı bilançoyu açıkladı! 12 kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır ve Mardin'de çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin paylaşım yaparak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'deki acı bilançoyu paylaştı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'de çıkan yangında 12 kişinin yaşamını yitirdiğini X hesabı üzerinden paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'e yakın köy ve mahallelerinde meydana gelen yangın sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısının 12'ye yükseldiğini açıkladı.

"OLAYDAN 78 KİŞİ ETKİLENDİ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Fahrettin Koca, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Diyarbakır ve Mardin'de, iki ilimizin yakın köy ve mahallelerinde meydana gelen yangın sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı maalesef 12'ye yükseldi. Olaydan 78 kişi etkilendi. Hastalarımızdan 5'inin tedavi ve takiplerine devam ediyoruz. 5'i de Diyarbakır'da tedavi gören hastalarımızdan 3'ü entübe durumda. Bu vesile ile bir kez daha, olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'deki acı bilançoyu açıkladı! 12 kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Çınar, Mardin’in Mazıdağ ilçelerindeki köyleri etkileyen büyük bir yangın oldu. Yangında ise 12 kişi hayatını kaybetti. Diyarbakır ve Mardin'de çıkan yangın nedeniyle hayatını kaybedenlerin aileleri ise büyük acı yaşadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER