Saçı dökülen mutlaka denesin! Deli gibi saç çıkartan doğal formül

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle saç dökülme şikayetleri artarken saçı dökülen kişilere doğal saç spreyi formülü açıklandı. Saçlarınız hem ışıl ışıl parlayacak hem de deli gibi çıkacak.

Saçı dökülen mutlaka denesin! Deli gibi saç çıkartan doğal formül

Özellikle mevsim geçişlerinde pek çok kişi saç dökülmesi sorunundan şikayetçi olurken saçı dökülen ve daha güçlü saçlara sahip olmak isteyen kişilere doğal çözüm açıklandı. Biberiye mucizesi ile saçlarınız parlaklığı ile görenleri kendisine hayran bırakırken eskisinden çok daha gür olacak. Dökülen saçlarınızı yerine getirecek bu doğal karışımı düzenli kullanmanız yeterli olacak.

SAÇ GÜRLEŞTİRECİ BİBERİYE SUYU NASIL KULLANILIR?

Aktar Ömer Yeşil (45), biberiye suyunun saçı uzatmaya yardımcı olduğunu ifade ederek, "Vatandaşlar biberiye suyunu özellikle saçları için alıyorlar fakat bunun yanında bağırsak çalıştırma, ödem artırma ve yağ yakıcı gibi faydaları da bulunuyor. Şu an reklamlar yüzünden biberiye suyuna yoğun talep var. Biberiye suyu saç uzatır, kırıkları onarır, parlatır. Güzel bir bitkidir" dedi. ,

Biberiye suyunun yapılışı hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Yeşil, "Biberiye suyu aslında damıtma suyuyla yapılır. Fakat evde üç taşım kaynatılarak da çıkartılabilir. Bu daha basit yoludur, böyle de kullanılır. Fokurdayan suyun miktarına göre biberiye atılır. Ondan sonra 3-4 dakika kaynatılması yeterli. Biberiye kaynadıktan sonra şişeye koyup saçınıza uygulayabilirsiniz, ya da duşta saçınızı onunla yıkayabilirsiniz" diye konuştu. Yeşil, biberiyenin kilogram fiyatının 200 lira ile 250 lira arasında değiştiğini de ifade etti.

Dökülen saçları yeniden daha gür çıkartan biberiye suyu aynı zamanda saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlıyor. Ancak biberiye suyunun faydalarından yararlanmak isteyen kişilerin mutlaka düzenli kullanması gerekiyor. Düzenli kullanılan biberiye suyu saçları kökünden besleyerek güçlendiriyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER