Rojin Kabaiş bulundu mu, yaşıyor mu, son durum ne?

27 Eylül akşamında yurttan ayrılan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in son durumu tüm Türkiye tarafından merak ediliyor. Tüm Türkiye Van’dan gelecek olan güzel haberleri bekliyor.

Rojin Kabaiş bulundu mu, yaşıyor mu, son durum ne?

Yurttan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in son olarak başörtüsü bulunmuştu.

“BENİ ARAMADI”

Son olarak kızı ile görüntülü konuştuğunu ifade eden anne Aygül Kabaiş, “Bana markete gidip kahve aldıktan sonra tekrar arayacağını söyledi. Ben de kahveyi alıp hemen odasına geçmesini ve beni aramasını söyledim. Üstünden biraz zaman geçti ama beni aramadı” demişti. Peki, Rojin Kabaiş nerede, yaşıyor mu?

27 EYLÜL’DEN BERİ BULUNMADI

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde okul öncesi öğretmenliği bölümü öğrencisi olan Kabaiş 27 Eylül tarihinde kayboldu. Çanakkale ve Samsun’dan getirilen ve görüntü kalitesinin daha iyi olduğu taramalı sonar cihazlar da kayıp genç kızın araması için kullanılıyor.

ROJİN KABAİŞ BULUNDU MU?

Arkadaşları için çakıl taşı toplamaya gideceğini söyleyen Kabaiş 27 Eylül tarihinden bu yana kayıp. Sahil kısmında cep telefonu ve kulaklığının bulunduğu genç kız için göl ve kıyı bölgelerinde sürekli arama yapılıyor.

Öte yandan AFAD’dan 20 dalgıç ve gemi adamı ile 4 bot, 5 gemi ve sonar cihazlarıyla gölün derinliklerinde arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER