Resmi Gazete'de hakim ve savcı adayı atamalarına ilişkin karar yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve kamuoyunu ilgilendiren akrarlar duyurulmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar kapsamında yeni hakim ve savcı adayı atamaları duyuruldu.

Resmi Gazete'de hakim ve savcı adayı atamalarına ilişkin karar yayımlandı!

Ülkemizde Resmi Gazete aracılığı ile eğitim, politika, ekonomi, yargı gibi alanlarda alınan pek çok karar kamuoyunun bilgisine sunuluyor. Resmi Gazete'de kamuoyunun bilgisine sunulan kararlar kapsamında bugün hakim ve savcı atamalarının gerçekleştiği bildirildi.

Resmi Gazete'nin 24 Şubat tarihli sayısında hakim ve savcı atamalarına ilişkin karar duyuruldu. Buna göre Resmi Gazete'nin Yürütme ve İdare Kurulu, Atama kararları bölümünde yer alan kararda, ‘’Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararı'' ifadeleri yer aldı.

HAKİM VE SAVCI ATAMALARI RESMİ GAZETE'DE

Hakimler ve Savcılar Kurulunca, ad çekme sonucuna göre 148 adli yargı hakimi, cumhuriyet savcısı ve idari yargı hakimi adayının atanmalarına ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yer alan Hakimler ve Savcılar Kuruluna ait atama kararına göre 148 adli yargı hakimi, cumhuriyet savcısı ve idari yargı hakimi adayının ataması, 20 Şubat tarihinde yapılan ad çekme sonucunda gerçekleştirildi. Söz konusu atamalar, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu'nun 13. maddesi gereğince yapıldı.

Resmi Gazete'de hakim ve savcı adayı atamalarına ilişkin karar yayımlandı!

Ad çekme usulü ile naklen atanan hakim ve savcıların isimleri de Resmi Gazete'de yer aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER