Regaip Kandili'nde çekilecek tesbihler ile zikirler nelerdir, hangi dualar okunur, kaç rekat namaz kılınır?

Regaip Kandili ibadetleri araştırılan konular arasında yer alıyor. Regaip Kandili tesbihleri ve zikirlerinin yanı sıra hangi duaların okunduğu ve kaç rekat namaz kılındığı da gündemin önemli konu başlıkları arasında bulunuyor. 2024 yılın ilk kandili olarak Regaip Kandili idrak edilirken bu anlamlı günün ibadetleri de merak konusu oldu.

Regaip Kandili'nde çekilecek tesbihler ile zikirler nelerdir, hangi dualar okunur, kaç rekat namaz kılınır?

İslam alemi, Regaip Kandili hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Regaip Kandili kapsamında yapılacak ibadetler merak edilirken bu ibadetler de vatandaşların gündeminde yer alıyor. Regaip Kandilini boş geçmek istemeyen ve ibadetlerini yerine getirmek isteyenler, ‘’Regaip Kandili ibadetleri nelerdir, hangi tesbih ve zikirler çekilir, kaç rekat namaz kılınır, hangi dualar okunur?'' gibi sorulara yanıt arıyor.

2024 yılın ilk kandili olarak Regaip Kandili idrak ediliyor. Regaip Kandili tesbihleri ve zikirleri araştırılan konular arasında bulunuyor. Regaip Kandili ibadetleri merak konusu olmaya devam ederken merak edilenleri Haberankara.com okurları için derledik.

REGAİP KANDİLİ TESBİHLERİ

10 gün 100 defa Sübhana'llahi'l- hayyil- kayyum

10 gün 100 defa Sübhana'llahi'l- ehadi's-samed

10 gün 100 defa Sübhana'llahi'l- gafuri'r- rahim

REGAİP KANDİLİ ZİKİRLERİ

"Lâ ilâhe illallah", "Allahümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âli seyyidinâ muhammed", "Estağfirullah", "Sübhànallah", "Elhamdülillâh", "Allahu ekber", "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm","Allah"

REGAİP KANDİLİ NAMAZI KAÇ REKAT KILINIR?

Regaip Kandili'nde kılınacak namazlardan biri ise tesbih namazıdır. Tesbih namazı 4 rekat kılınır.

Regaip Kandili'nde çekilecek tesbihler ile zikirler nelerdir, hangi dualar okunur, kaç rekat namaz kılınır?

REGAİP KANDİLİ GECESİNDE OKUNACAK DUALAR VE SURELER

YA İLAHEL-ALEMİN! Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla rahmetinin vüs'ati genişliğindeki kapına dayanıyor, şu mübarek gecede bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz. Hâlimiz Sana ayan, söyleyeceklerimiz bildiklerinin bir kısmını beyan. Beklediğimiz asırlardan beri bizi kıvrım kıvrım kıvrandıran dertlerimize derman.. İcabet buyur ey Rahîm ü Rahmân!

İslam aleminin Regaip Kandili mübarek oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER