PTT Gaziler Günü için anma pulu ve ilk gün zarfını tedavüle sundu

PTT, bugün 19 Eylül Gaziler Günü sebebi ile “Gaziler Günü” konulu anma pulu ve ilk gün zarfının tedavüle sunulduğunu duyurdu.

PTT Gaziler Günü için anma pulu ve ilk gün zarfını tedavüle sundu

Konuya ilişkin PTT resmi yazılı bir açıklama yaptı. Abone sayısı kadar PTT iş yerlerine ve şirkete ait internet adresi üzerinden satın alınabileceği ifade edildi.

Bahsi geçen ürünlerin satışı ile aynı tarihte “Gazielr Günü 19.09.2024 ANKARA” ibareli ilk gün damgasının da PTT Pul Müzesi’nde kullandırıldığı öğrenildi.

PTT AŞ tarafından, "Gaziler Günü" konulu anma pulu ve ilk gün zarfı tedavüle sunuldu.

SATIŞINA BAŞLANDI

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Gaziler Günü" konulu 29+1 lira bedelli anma puluyla söz konusu pula ait 59 lira bedelli ilk gün zarfının, abone sayısı kadar PTT iş yerlerinde ve şirkete ait "www.filateli.gov.tr" internet adresinde satışına başlandı.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışıyla aynı tarihte PTT Pul Müzesi'nde de "Gaziler Günü 19.09.2024 ANKARA" ibareli ilk gün damgası kullandırılıyor.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

19 Eylül Gaziler Günü olması sebebi ile yurdumuzun pek çok noktasında Gazi Günü’ne özel törenler düzenlenirken, resmi kurumlardan da mesajlar yayımlanıyor. Son olarak PTT Gaziler gününe özel anma pulu ve ilk gün zarfını satışa çıkardı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER