PTT bugün açık mı, arefe günü PTT postaneler ve PTT kargo çalışıyor mu?

İslam alemi bugün Kurban Bayramı'nın arefe gününü idrak ediyor. Arefe günü ile ilgili olarak merak edilenlere yanıt aranırken bu kez PTT ve PTT kargonun çalışma durumu sorgulanmaya başladı.

PTT bugün açık mı, arefe günü PTT postaneler ve PTT kargo çalışıyor mu?

İslam alemi 16 Haziran tarihinde Kurban Bayramı'nı idrak edecek. Kurban Bayramı'nı idrak edecek olan vatandaşlar bugün arefe gününü yaşarken bir takım sorularına da yanıt aramaya başladı. Arefe gününde bazı kurumların çalışma durumları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram tatilini 9 güne çıkarmasıyla sorgulanmaya başladı.

Kurban Bayramı tatili dolasıyla PTT çalışma saatleri gündeme gelirken para çekme ve yatırma gibi postaneler gişelerinde işlemleri olan vatandaşlar ile kargo bekleyen ya da teslim edecek olanlar ''Bugün postane açık mı? Arefe günü PTT açık mı kapalı mı? PTT bugün açık mı, arefe günü PTT postaneler ve PTT kargo çalışıyor mu?'' gibi çeşitli sorulara yanıt arıyor.

PTT AREFE GÜNÜ ÇALIŞIYOR MU VE BAYRAMDA AÇIK MI?

Posta, kargo, lojistik, PTTCELL, HGS, banka işlemleri gibi birçok hizmeti bulunan PTT'nin bugün yani 15 Haziran tarihine denk gelen arefe günü açık olup olmadığı gündemde yer alıyor.

PTT bugün açık mı, arefe günü PTT postaneler ve PTT kargo çalışıyor mu?

Kargolar bayram tatili boyunca operasyonlarına ara verecek. 16 - 17 - 18 - 19 Haziran’da Kurban Bayramı idrak edilecek. Kurban Bayramı dolayısıyla resmi tatillerde kamu kuruluşları kapalı olurken, bazı özel şirketler hizmet vermeye devam ediyor. Ancak Arefe ve Kurban Bayramı hafta sonuna denk geldiğinden PTT, bayram boyunca hizmete vermeyecek.

SONRAKİ HABER