Profesyonel cinayetin kanıtı Narin'in içinde konulduğu çuvalın içinden çıktı

Narin otopsisi sonucu kamuoyu tarafından yakından takip edilirken alınan numunelerin sonuçları da açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre çuvalın içinden çıkan kanıt profesyonel cinayeti ortaya koydu.

Profesyonel cinayetin kanıtı Narin'in içinde konulduğu çuvalın içinden çıktı

Türkiye Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ı günlerce ararken küçük kızın cansız bedeni günler sonrasında Tavşantepe Köyü'nde bulunan Eğertutmaz Deresi içerisinde bulunmuştu. Küçük kızın ölüm haberi tüm ülkeyi yasa boğarken cansız bedeninin bir çuval içerisinde suyun içinde bulunması ve yakın aile üyelerinin gözaltına alınması nedeniyle toplumda büyük öfke oluşmuştu.

NARİN CİNAYETİNDE KÜÇÜK KIZIN ÇUVALI İÇİNDE KİMLİĞİ DE BULUNDU!

Küçücük bedeni bir çuvalın içinde bulunan küçük Narin'in ölüm haberi tüm Türkiye'yi yasa boğarken 8 yaşındaki küçük bir çocuğun köyde yaşamış olmasına rağmen hiçbir delil bırakmamak adına kimliği bile çuvala konulması cinayetin nasıl profesyonelce işlendiğini gözler önüne serdi.

Şortunun sol cebinden çıkan 1 adet kalem pil, üzerinde de DNA bulgusu olabileceğine dair örnekler alındı, ancak bununla ilgili de bir tespit yapılamadığı belirlendi. Narin'e ait atlet ve şort üzerinden alınan kıl örneğinin de belirgin kök ve kök kılıfı içermediğinden DNA analiz çalışmalarına alınmadığı kaydedildi. Şort üzerinde tespit edilen 1 lekenin de DNA analiz çalışmalarına uygun olmadığı için alınmadığı ifade edildi.

Narin'in cesedinin bulunmasının ardından alınan 91 numuneden de bir sonuç çıkmadı. Küçük kızın cinayeti için gözler TUBİTAK tarafından yapılacak olan görüntü çözümü ve Van Jandarma Bölge Kriminal Laboratuarı'ndan gelecek olan rapora çevrildi. Bu iki rapordan da somut bir görüntü çıkmadığı takdirde ne yazık ki sanıkların itirafı beklenmek zorunda kalacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER