Prof. Dr. Mehmet Haberal Medawar ödülünün sahibi oldu

Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en saygın bilim insanlarından biri olarak gösterilen Prof. Dr. Mehmet Haberal'a Medyawar ödülünün takdim edileceği açıklandı. Haberal, organ nakli konusunda yaptığı çalışmalarla tanınıyor.

Prof. Dr. Mehmet Haberal Medawar ödülünün sahibi oldu

Dünyada organ nakli alanında yapmış olduğu çalışmalarla tanınan ve bu alanda çığır açan çalışmalara imza atan Prof. Dr. Mehmet Haberal'a Medyawar ödülünün takdim edileceği duyuruldu. İstanbul'da düzenleneceği açıklanan Dünya Organ Nakli Derneği’nin 30. Uluslararası Kongresi’nde Prof. Haberal'a ödülü takdim edilecek.

PROF. HABERAL MEDAWAR ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta büyük ödüle layık görülen Prof. DR. Mehmmet Haberal'ı tebrik eden isimler arasında yer aldı. Başkan Yavaş yapmış olduğu paylaşımında "Ülkemizin yetiştirdiği saygın bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Haberal, organ nakli alanında yaptığı çığır açan çalışmalarıyla dünya tıbbına öncülük etmeye devam ediyor.

Prof. Dr. Mehmet Haberal Medawar ödülünün sahibi oldu

22-25 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Dünya Organ Nakli Derneği’nin 30. Uluslararası Kongresi’nde, birçok kıtadan bini aşkın bilim insanının katılımıyla kendisine en prestijli ödül olan ‘Medawar’ ödülü takdim edilecek. Bu büyük başarısından ötürü değerli hocamızı yürekten tebrik ediyorum." diyerek ödül nedeniyle Prof. Dr. Mehmet Haberal'ı tebrik etti.

Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın da ödülünü alacağı Dünya Organ Nakli Derneği 30. Uluslararası Kongresi 22 Eylül tarihinde başlayacak. 25 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Kongereye birçok kıtadan bini aşkın bilim insanı katılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER