Polis memuru düşen Türk bayrağını öperek yerine astı! Emniyet müdürlüğünden açıklama!

Konya'da bir polis memurunun düşen Türk Bayrağını öperek yerine astığı görüntüler çok konuşuldu. Emniyet müdürlüğü ise konuyla ilgili teşekkür mesajı paylaştı.

Polis memuru düşen Türk bayrağını öperek yerine astı! Emniyet müdürlüğünden açıklama!

Konya'da görevli bir polis memuru, yere düşen Türk bayrağını görünce bayrağı yerden alıp öptü ve yerine astı. Polis memurunun bu davranışı ise görenleri duygulandırdı.

Konya'da görev yapan bir polis memurunun düşen Türk bayrağını öperek yerine astığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Polis memurunun davranışı karşısında çok etkilenen vatandaşlar, polisi takdir etti. Polis memurunun Türk bayrağını yerden aldığı anlara ilişkin sosyal medyada yayınlanan görüntü, büyük beğeni topladı.

BAYRAĞI YERDEN ALIP 3 DEFA ÖPTÜ

Çok sayıda kullanıcı tarafından defalarca kez sosyal medyada paylaşılan görüntü, İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından da paylaşıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, polis memurunun bir otelden çıkarken kapıda asılı Türk bayrağının yere düştüğü görülüyor. Daha sonra polis memuru bayrağın düştüğünü fark ederek giriş kapısına yöneliyor ve bayrağı yerden alıp 3 defa öptükten sonra görevliye vererek tekrar yerine asılmasını sağlıyor.

Emniyet müdürlüğü, X hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Teşkilatımızın şanlı bayrağımıza olan hassasiyetini bir kez daha gösteren mesai arkadaşımıza Konya İl Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz."

Polis memuru düşen Türk bayrağını öperek yerine astı! Emniyet müdürlüğünden açıklama!

Polis memurunun anlamlı hareketi, vatandaşlar tarafından büyük takdir gördü ve sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER