İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde bir araç arıza yaptı. Bir polis memuru trafiği aksamaması için aracı köprü çıkışına kadar ittirdi o anlar kameralara yansıdı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan polis memuruna tebrik geldi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde arızalanan aracı trafiğin aksamaması için köprü çıkışına kadar ittiren polis memuru Ebubekir Sıddık Doğru'yu tebrik etti.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "14 Şubat Cuma günü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde arızalanan aracı fark eden motosikletli polis memurumuz Ebubekir Sıddık Doğru, bizleri de duygulandıran insani bir tavır sergiledi. Köprü trafiğinin akışının engellenmemesi ve trafik güvenliğini sağlamak için arıza yapan aracı köprü çıkışına kadar ittirdi. Polis kardeşim Ebubekir’i özverili bu davranışı için tebrik ediyorum. Polislerimiz her zaman milletimizin emrinde, onların hizmetindedir. Gece gündüz, yaz kış demeden fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Son yıllarda artan nüfus büyükşehirlerin trafiğini de etkiliyor. Bunun yanında arıza ve kazalar da trafiği olumsuz etkiliyor. Bakan Yerlikaya da trafiğin aksamasını önlemek için aracı iten polis memurunu tebrik etti.