PMYO ve POMEM sınavları ertelendi mi, ne zaman, nerede yapılacak?

Polislik sınavlarına ilişkin son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Polislik sınavları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken PMYO ve POMEM sınavlarının ne zaman yapılacağı da merak ediliyor.

PMYO ve POMEM sınavları ertelendi mi, ne zaman, nerede yapılacak?

Polislik sınavları ile ilgili olarak araştırmalar devam ediyor. Polislik sınavları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler merak ettiklerini araştırırken Polis Akademisi (PA) Başkanlığı tarafından düzenlenen POMEM ve PMYO eğitim sonu sınavları öğrenciler tarafından beklenirken açıklama geldi.

Polislik sınavları hakkında son dakika duyurusu yapılırken sınava girecek olan adaylar, ‘’PMYO ve POMEM sınavları ne zaman, ertelendi mi?'' sorularına yanıt aranıyor. PMYO ve POMEM sınavları Polis Akademisi tarafından gerçekleştirilirken eğitim sonu sınavları daha önce yapılan duyuruda 15 Şubat olarak duyurulmuştu. PA'dan beklenen açıklama geldi.

2024 PMYO ve POMEM SINAVLARI ERTELENDİ Mİ, NE ZAMAN?

Polis Akademisi tarafından sınavlara ilişkin yapılan açıklamada ''15 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan Eğitim Sonu Sınavı 15 Nisan 2024 tarihine ertelenmiştir.'' ifadeleri yer aldı.

PMYO ve POMEM sınavları ertelendi mi, ne zaman, nerede yapılacak?

Polis Akademisi Başkanlığından daha önce yapılan açıklamada “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği, 15 Şubat 2024 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesinde PMYO mezunları için saat: 09.30’da, POMEM mezunları için saat: 11.00’de yapılacaktır." ifadeleri yer almıştı. Bu çerçevede sınavlar 15 Şubat tarihinde başladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER