Pençe Kilit operasyonu bölgesine yaralanan askerimiz şehit oldu

Pençe Kilit Harekatı Bölgesinde 4 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan askerimiz tedavi altına alınmıştı. Tedavi altında olan askerimizin şehit haberi son dakika olarak duyuruldu.

Pençe Kilit operasyonu bölgesine yaralanan askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) son dakika şehit haberini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığının resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada 4 Temmuz tarihinde Pençe - Kilit Harekatı Bölgesinde yaralanan askerimizin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini bildirdi.

MSB DUYURDU: PENÇE KİLİT OPERASYONU BÖLGESINE YARALANAN ASKERİMİZ TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ŞEHİT OLDU

MSB tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 Temmuz tarihinde Pençe - Kilit operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti esnasında El Yapımı Patlayıcılar (EYP) patlaması sonucu yaralanan bir askerimizin tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bildirildi.
MSB tarafından yapılan resmi açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 04 Temmuz 2024 tarihinde, icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 19 Temmuz 2024 tarihinde şehit olmuştur.

Pençe Kilit operasyonu bölgesine yaralanan askerimiz şehit oldu

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi. Şehidimizin ardından siyasilerden başsağlığı mesajları geldi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER