Pegasus kampanya başlattı, vizesiz ülkeler aranmaya başladı!

Pegasus ucuz uçak bileti kampanyası büyük yankı uyandırdı. Pegasus ile bilet almak isteyenler ise vizesiz ülkeler için araştırmaya başladı. İşte Türkiye'den vize istemeyen ülkeler listesi...

Pegasus kampanya başlattı, vizesiz ülkeler aranmaya başladı!

Son dönemde enflasyonda yaşanan yükseliş cepleri yakarken ulaşım fiyatları da zam yağmurundan etkilenmişti. Zamlardan sonra rekor seviyeye ulaşan uçak bileti fiyatları için kampanyalar yakından takip edilirken bu kampanyalardan birini de Pegasus duyurdu. Pegasus yurt dışı bilet fiyatlari için indirim kampanyası başlattı.

PEGASUS BİLET KAMPANYASI: HANGİ ÜLKELER VAR, NE ZAMAN SONA ERECEK?

Pegasus tarafından yapılan açıklamada "10-11 Ekim 2024 tarihlerinde alacağın, 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 uçuş tarihli belirtilen yurt dışı hatlarındaki Light Paket biletleri Pegasus BolBollulara 9€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışta! Üstelik 10-11 Ekim 2024 tarihlerinde Light Paket alan yolcular için özel olarak ek kabin bagajı hakkı 5 Euro ve 12 kg’lık uçak altı bagajı hakkı 5 Euro! Ayrıca, Light paket bilet fiyatı üzerine 10€ ek fark ödemesi ile Süper Eko paket seçimi yapmak mümkün! Hadi hemen flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasına gel, biletlerini al, sadece 250.000 adet koltukla geçerli bu fırsatı kaçırma!" denilerek 250 bin adet koltuk için başlatılan kampanya duyuruldu. Kampanya 11 Ekim 23:59'da sona erecek.

Pegasus kampanya başlattı, vizesiz ülkeler aranmaya başladı!

VİZESİZ ÜLKELER LİSTESİ! HANGİ ÜLKELER VİZE İSTEMİYOR?

Yukarıdaki listede yer alan tüm ülkeler için vizesiz seyahat imkanı sunuluyor. Bazı ülkeler 90 gün vize serbestisi uygularken bazı ülkelerde ise bu süre 15 güne kadar düşebiliyor. Belirtilen süreler için yapılan ziyaretlerde vizesiz girişlere izin veriliyor.

SONRAKİ HABER