Özgür Özel’in çağrısıyla ışıklar ücret eşitliği için açıp kapatıldı

CHP Lideri Özgür Özel’in bugün vatandaşlara yaptığı, saat 21.00’de emekli maaşı ve asgari ücrete zam gelmesi için ışıkları açıp kapayın çağrısına birçok ilden karşılık geldi.

Özgür Özel’in çağrısıyla ışıklar ücret eşitliği için açıp kapatıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bugün partisinin grup toplantısında emekli maaşı ve asgari ücretine zam gelmesi için ışık kapatma eyleminde bulunacaklarını açıklamıştı. Saatler 21:00'i gösterdiği zaman Türkiye genelinde ve CHP Genel Merkezi'nde eylem gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısında emekli ve asgari ücrete yapılan zammın yetersizliğine dikkat çekti ve ışık kapatma eyleminde bulunacaklarını belirtti. Tüm vatandaşların da bu eyleme katılmasını isteyen Özgür Özel, "Türkiye'yi ayağa kalkmaya davet ediyoruz. Bu akşam 9'da emekliye ve asgari ücrete zam isteyen herkes ışıkları açıp kapatsın! Uzaydan görünecek." ifadelerini kullanmıştı.

OdaTV’nin haberine göre saatler 21:00'i gösterdiği zaman milyonlarca vatandaş ekonomide özgürlük ve adalet için bu çağrıya kulak vererek ışıklarını söndürdü. CHP Genel Merkezi'nde de ışık kapatıp açma eylemi görüntülendi.

İSTANBUL’DAN ERZİNCAN’A VATANDAŞLARIN KATILIMI

Özgür Özel’in çağrısıyla ışıklar ücret eşitliği için açıp kapatıldı

CHP'nin çağrısı üzerine gerçekleştirilen eyleme Türkiye genelinde bir katılım sağlandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Erzincan illerinden gelen görüntülerde vatandaşların ışıklarını kapatıp açtığı, hatta bazı vatandaşların ışıkları kapatıp bir daha açmadığı gözlendi.

YA SEÇİM YA GEÇİM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel sosyal medya hesabından, çağrısını yaptığı ışık kapatma eylemine Ankara milletvekilleri ile katıldığını belirtti. Özel paylaştığı videoya "Ya geçim olacak, ya seçim olacak!" dedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER