Özgür Özel'den mal varlığı açıklaması! 1 Nisan'ı işaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel son günlerin en çok konuşulan konularından olan ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklaması sonrası aynı uygulamayı seçimi kazanan tüm belediye başkanlarının yapacağını açıkladı.

Özgür Özel'den mal varlığı açıklaması! 1 Nisan'ı işaret etti

Önceki gün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kendisinin ve eşinin mal varlığını açıklamış ve bu hamlesi kısa sürede siyaset gündeminde en çok konuşulan konular arasında yer almıştı.

ABB Başkanı Yavaş yaptığı bu adım sonrasında aynı hareketi rakiplerinden görmek istediğini ve siyasiler olarak bu hareketi aslında hep yapmaları gerektiğine dair ifadelerde bulundu. Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasına bir destekte mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nden geldi. Partinin genel başkanlığı görevini yürüten Özgür Özel yapılan adımın doğru olduğunu ima eden sözler söyledi.

CHP LİDERİ ÖZEL 1 NİSANI İŞARET ETTİ

Başkan mal varlığı açıklama durumunun sadece Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile sınırlı kalmayacağını söyledi. Katıldığı bir televizyon programında kendisine yapılan bu hareket sorulan Başkan Özel 1 Nisan tarihini işaret etti. 31 Mart Yerel Seçimlerini kazandıkları tüm yerlerde adayların aynı şekilde davranacağını söyleyen CHP Lideri “Seçilen bütün belediye başkanlarımız, 1 Nisan günü sabahı belediyelerinin girişine mal varlıklarını asacak” şeklinde konuştu.

ABB Başkanı Yavaş'ta yaptığı bu hareket ile ilgili vatandaşların güvenini kazanmaları noktasında atmaları gereken bir adım olduğuna dair sözler söylemiş ve siyasetin para kazanma aracı olmamasını “Bu ayıp bir şey” sözleri ile kabul etmediğini vurgulamıştı.

SONRAKİ HABER