Özgür Özel'den Gökhan Zan açıklaması geldi! Şaşırmadım

CHP Lideri Özgür Özel, TİP tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı geri çekilen Gökhan Zan hakkında açıklamalarda bulundu, ''Şaşırmadım'' dedi.

Özgür Özel'den Gökhan Zan açıklaması geldi! Şaşırmadım

Eski futbolcu Gökhan Zan'ın, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı partisi tarafından çekildi.

Ortaya çıkan ses kayıtları iddiaları nedeniyle okların hedefi olan Zan tarafından çeşitli açıklamalar yapılırken, TİP parti meclisi, Gökhan Zan'ın adaylığının çekildiğini açıkladı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN İLK YORUM GELDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gazeteci İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada, Gökhan Zan'ın CHP'den ret yanıtı aldıktan sonra TİP adayı olduğunu söyledi ve yaşanan olanlara şaşırmadığını belirtti.

Erkan Baş'a, Gökhan Zan'ın doğru aday olmadığını dostane bir şekilde söylediğini de ifade eden Özel, Gökhan Zan'ın CHP'den adaylığını kabul edilmediği için TİP'e gittiğini aktardı.

‘’LÜTFÜ SAVAŞ PROTESTO EDİLDİ GİBİ GÖSTERİLDİ''

6 Şubat 2024 akşamı gündeme gelen görüntülerde, depremin yıl dönümündeki anma etkinliklerinde Hatay'da 100 protesto varsa 99’u hükümeteyken, tamamen Lütfü Savaş’ın protesto edildiği gibi bir görüntü yaymaya çalışıldığını da kaydeden Özgür Özel, o gün meydanda Gökhan Zan’ın belli grupları organize ve koordine ettiğini söyledi ve ‘’O gün meydanda Gökhan Zan’ın belli grupları organize ve koordine edip Savaş’a bir protesto olarak yansıtırken, gözündeki ateşi farklı gördüm.'' dedi.

NE OLDU?

Eski futbolcu ve TİP'ten Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'ın geçtiğimiz günlerde çeşitli ses kayıtlarının çıktığı iddia edildi. Ses kayıtlarında Zan'a ulaşan ve AK Parti İl Başkanlığı'ndan aradığını söyleyen T.K. adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar teklif ettiği, Zan'ın ise 5 milyon dolar istediği ileri sürüldü.

TİP'e ulaşan ses kayıtları sonrasında ise Gökhan Zan'ın adaylığının çekildiği açıklanırken, Zan hakkında çıkan iddialar ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER