Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi!

CHP Lideri Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Görüşmede Özel, Kılıçaroğlu'na yerel seçimlerde sahaya inmesini teklif etti.

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi!

Ankara kulislerini hareketlendiren görüntü dün akşam Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, bir akşam yemeğinde bir araya geldi. İkilinin görüşmesine ilişkin fotoğraflar basına servis edilirken çeşitli gazetecilerden de kulis bilgileri geldi.

KILIÇDAROĞLU'NA ‘SAHAYA İN’ TEKLİFİ

Özel ve Kılıçdaroğlu görüşmesi, Ankara'da Çankaya Belediyesi'ne ait Ahlatlıbet tesislerinde gerçekleşti. Görüşme, basına kapalı olurken ikinin fotoğrafları ise paylaşıldı.

İkilinin görüşmesiyle ilgili kulis bilgileri ise peşi sıra geldi. İddialara göre görüşmede, Özel Kılıçdaroğlu'na yerel seçimlerde sahaya inmesini teklif etti ancak Kemal Kılıçdaroğlu bu teklifi kabul etmedi.

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi!

İkili ayrıca yerel seçimler ve güncel siyasete ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

YEMEK GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

İkilinin Ahlatlıbel tesislerinde bir araya geldiği yemek 19.40'ta başladı ve gece geç saatlere kadar devam etti. Özgür Özel, 21 Ocak'ta CHP Tunceli eski Milletvekili Kamer Genç’in 8'inci ölüm yıldönümü için düzenlenen anma töreninden sonra Ankara’ya döndü ve hemen Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

İkilinin görüşmesinin olumlu geçtiği aktarılırken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sahaya inme teklifini yeniden değerlendirip değerlendirmeyeceği merak konusu oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER