Özgür Özel Bakan Şimşek ile vergi reformunu görüşecek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel önemli kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile karşılıklı ziyaretler gerçekleştiren Özel'in sıradaki durağı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bir ziyarette bulunacak.

Özgür Özel Bakan Şimşek ile vergi reformunu görüşecek

Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinde partisinin elde ettiği büyük zafer sonrasında hükümetin ve siyasetin önemli isimleri ile bir araya gelmeye başlamıştı. Bu ziyaretler arasında en göze çarpanlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ile yapılanlar olmuştu.

Bir araya gelmeleri neredeyse imkansız olarak görülen bu liderlerin görüşmeler yapması siyaset gündemine bomba gibi düşmüştü. CHP ile AK Parti arasındaki bu ılıman havaya MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı yorumlarda gözden kaçmamıştı.

SIRADAKİ DURAN BAKAN MEHMET ŞİMŞEK

Meydanlarda emeklilerin maaş zammı talebini ve ekonomik istekleri Cumhurbaşkanı'na ileteceğini söyleyen ve görüşmede bu konuları masaya yatıran Özgür Özel'in sıradaki görüşeceği isim Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oldu.

EKOL TV'de katıldığı programda bu konu hakkında konuşan CHP Lideri Özel vergi konusunda düzenleme yapılması gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini vergi reformu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yönlendirdiğini ifade eden Özel " Vergi reformu için Erdoğan, Şimşek ile görüşmemizi istedi. Şimşek ile bayramdan sonra görüşeceğiz" şeklinde konuştu.

GÖZLER BAYRAM TATİLİ SONRASINA ÇEVRİLDİ

Siyaset gündemi ekonomi konusunda duyarlı olduğunu ve vatandaşların taleplerini görmezden gelemeyeceklerini ifade eden Özgür Özel'in bu görüşmesinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Görüşmeye dair yakın zamanda net söylemlerin gelmesi ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER