Öyle sıcaklıklar geliyor ki! Meteoroloji uyarı mesajı yayımladı o bölgelerde yaşayanlar aman dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Bu hafta hava nasıl olacak? Hangi bölgelerde sıcak havalar etkili olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü neler söylüyor?

Öyle sıcaklıklar geliyor ki! Meteoroloji uyarı mesajı yayımladı o bölgelerde yaşayanlar aman dikkat!

Haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta yurdun dört bir yanında sıcak havaların hakim olacağını ifade etti. Peki ama hafta başından itibaren hava nasıl olacak? Bu hafta vatandaşları nasıl bir hava bekliyor? Meteoroloji Genel Müdürlüğü ne gibi paylaşımlarda bulundu?

hava1-001.jpg

HAVA SICAKLIĞI ARTACAK!

Hava sıcaklığının bu hafta artacağına yönelik paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, özellikle Ege ve Marmara kıyılarında sıcakık değerlerinin mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini de ifade etti.

hava4.jpg

Bunun ile birlikte Türkiye kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava etkili olacak.

hava3-001.jpg

Ayrıca Marmara, Ege VE İç Anadolu Bölgesinde bugün havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bunun dışında Akdeniz Bölgesinde de sıcak havalar hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle öğle saatlerden sonra hava sıcaklığının daha da artacağını söyledi. Bunun le birlikte bu haftanın ardından ise hava sıcaklığının mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER