Otomobilin altına giren kediyi böyle kurtardılar!

Otomobilin altına giren kedi, vatandaşların uyguladığı değişik bir taktikle aracın altından çıktı.

Otomobilin altına giren kediyi böyle kurtardılar!

Kırşehir'de Cacabey Meydanı'nda bir otomobilin altına kedi girdiğini fark eden vatandaşlar, kedinin otomobilin altından çıkması için seferber oldu. Kedi , vatandaşların çabası sonucu kurtarıldı.

Kırşehir'de Cacabey Meydanı'nda bir kedinin otomobilin altına girdiği görüldü. Kediyi otomobilin altından kurtarmak isteyen vatandaşlar kediyi kurtarmak için çeşitli yöntemler denedi. Vatandaşlar, aracın altındaki kediye kedi sesli ile çözüm buldu. Kırşehir'de otomobilin altına giren kediyi kurtarmak için seferber olan vatandaşlar, kediyi kendileri çıkaramayınca cep telefonundan kedi sesi açarak çıkarmaya çalıştı.
Kırşehir'de Cacabey Meydanı'nda bir otomobilin altına kedi girdi. Aracın altındaki kedinin miyavlamasını duyarak seferber olan vatandaşlar ise kediyi çıkaramayınca farklı çözüm yolları denedi.

Vatandaşlar son olarak çareyi telefondan kedi sesi dinletmekte buldu. Vatandaşların duyarlı davranışlarını görenler ise takdir etti. Kedinin ise otomobilin altından çıkamadığı için büyük panik ve korku yaşadığı görüldü. Çabalar sonuç verdi ve kedi, kendisine cep telefonundan dinletilen sese kayıtsız kalamadı. Aracın altından çıkan kedi, vatandaşlar tarafından sevildi ve sakinleştirildi. Çevredekiler ise büyük emek vererek kediyi kurtarmaya çalışan insanları görünce alkışladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER