Otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı!

Ülkemizin çeşitli bölgelerinden trafik kazası haberleri gelmeye devam ediyor. Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otomobilin çarptığı yolcu minibüsü kontrolden çıkarak yan yattı. Yaşanan kazada ilk belirlemelere göre17 kişi yaralandı.

Otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı!

Çeşitli nedenlerle meydana gelen trafik kazalarında can ve mal kayıplarının yanı sıra yaralanmalar ve maddi hasarlar da meydana gelebiliyor.

Son olarak Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otomobilin çarptığı yolcu minibüsü kontrolden çıkarak yan yattığı öğrenildi. Korku dolu anların yaşandığı kazada 17 kişinin yaralandığı öğrenildi.

OTOMOBİL İLE YOLCU OTOBÜSÜ ÇARPIŞTI

Kaza, D-100 kara yolu Ankara istikameti Emekevler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M. D. idaresindeki Peugeot marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, Adapazarı - Derince arasında yolcu taşımacılığı yapan M. S. hakimiyetindeki Volkswagen marka yolcu minibüsüne arkadan çarptı.

Otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı!

KAZADA 17 KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın şiddetiyle kontrolü kaybolan minibüs yan yattı. Kazada minibüsteki 16 yolcu ile otomobil sürücüsü M. D. yaralandı. Minibüs sürücüsü M. S. ise kazayı yara almadan atlattı.

Otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı! - Resim : 2

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, UMKE ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alınarak hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Olayda ilk belirlemelere göre 17 kişi yaralanırken gelişmeler takip ediliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER