ÖSYM ve Türksat Bilişim İş birliği protokolü imzaladı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ile Türksat Bilişim arasında önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.

ÖSYM ve Türksat Bilişim İş birliği protokolü imzaladı!

Türksat'ın Gölbaşı merkez kampüsünde gerçekleştirilen törene, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ve Türksat A.Ş. Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ile ilgili birim amirleri katıldı. Protokol, bilgi ve iletişim teknolojileri konularında iş birliği yapmayı öngörüyor.

aw025226-03.jpg

Türksat'ın Tecrübesi Büyük Katkı Sağlayacak

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, protokolün oluşturacağı iş birliği ile birçok alanda daha verimli çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti. Ayrıca, Türksat'ın deneyimlerinin ÖSYM için yeni teknolojilere uyum sağlama ve geliştirme konusunda önemli bir katkı sağlayacağını dile getirdi.

aw025226-02-001.jpg

Dijital Dönüşüm İçin Önemli Adım

Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, bu iş birliği sayesinde ÖSYM'nin dijital dönüşümüne katkı sağlayacaklarını ifade etti. Türkiye'deki dijital dönüşümün öncülerinden olan E-Devlet Kapısı'nın başarısını hatırlatan Ertok, ÖSYM'nin de dijital dönüşümüne destek vermeyi amaçladıklarını belirtti.

İmzalanan protokol, bilişim ürünleri, hizmetleri, uydu ve kablo hizmetleri gibi alanlarda iş birliği yaparak daha yüksek verimliliği hedefliyor. ÖSYM ve Türksat arasındaki bu iş birliği, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında yeni projelerin de kapısını aralayabilir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER