ÖSYM son dakika açıkladı! KPSS-2024/3 tercih kılavuzu yayımlandı

MEB'in sözleşmeli personel alımları yapılmasına ilişkin KPSS-2024/3 tercih kılavuzu adayların erişimine açıldı. ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden adaylar tercih kılavuzuna erişim sağlıyor.

ÖSYM son dakika açıkladı! KPSS-2024/3 tercih kılavuzu yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), son dakika KPSS adaylarına yönelik açıklamasını yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB), sözleşmeli personel alımlarının alınması için adayların tercihlerini yapacağı KPSS-2024/3 tercih kılavuzunu erişime açtı.

Bugün itibariyle adayların erişime açılan tercih kılavuzu ile sözleşmeli personel alımları için tercihler yapılacak. ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yayımlanan tercih kılavuzuna erişim için son tarih ise 25 Ocak.

4/B MEMURLAR İÇİN İSTİHDAM

ÖSYM son dakika açıkladı! KPSS-2024/3 tercih kılavuzu yayımlandı

ÖSYM'nin yayımladığı tercih kılavuzu ile MEB'in sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirmek ve istihdam etmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi çerçevesinde alımlar yapılacak.

Adaylar, 19 Ocak saat 10.00 itibariyle kılavuza erişim sağlamaya başladı. Tercih işlemlerinin son günü ise 25 Ocak saat 23.59. ÖSYM'nin resmi internet adresi 'https://ais.osym.gov.tr' üzerinden adaylar, T.C. kimlik numarası ve aday şifreleri ile işlem yapabilecek.

Adayların dikkatle tercih kılavuzunu incelemeleri gerektiği belirtilirken, KPSS-2024/3 tercih kılavuzuna erişim sadece ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, adayların son tercih tarihini unutmamaları ve tercihlerini dikkatle yapmaları konusunda uyarıda bulunulurken, adaylar ise şimdiden tercihlerini yapmaya başladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER