ÖSYM HK 101 hatası nedir, ne zaman, nasıl düzelir?

ÖSYM'nin resmi internet sitesine erişmek isteyen adaylar HK 101 hatası ile karşılaşıyor. ÖSYM resmi sayfasında yaşanan erişim sorunu nedeniyle araştırmalar da başladı.

ÖSYM HK 101 hatası nedir, ne zaman, nasıl düzelir?

Ölçe, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile ilgili araştırmalar devam ediyor. ÖSYM tarafından yapılan yazılı açıklama ile tercih sonuçlarının erişime açıldığı duyuruldu. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. kimlik numarası ve şifresiyle ÖSYM'nin ''https://sonuc.osym.gov.tr'' adresinden 13 Ağustos tarihinde saat 10.10'dan itibaren öğrenmeye başladı.

ÖSYM'nin resmi internet sitesine erişmek isteyen adaylar HK 101 hatası ile karşılaştı. ÖSYM resmi sayfasında yaşanan teknik sorun nedeniyle adaylar "ÖSYM'ye neden giriş yapamıyorum, ÖSYM HK 101 hatası nedir, ne zaman, nasıl düzelir?" sorularına yanıt aramaya başladı. HK 101 hata kodu ile karşılaşan adaylar sorunun ne zaman giderileceğini merak etti.

ÖSYM HK 101 hatası nedir, ne zaman, nasıl düzelir?

ÖSYM HK101 HATASI NEDİR?

HK101 hatası, kullanıcıların ÖSYM sisteminde karşılaştıkları bir sorun olarak biliniyor. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM sitesinde yaşanan yoğunluğun ardından teknik problemler meydana gelirken Hk101 hatası ile karşılaşan adaylar tarayıcısını değiştirerek siteye girişi tekrar denemesi gerekiyor. Farklı tarayıcı kullanılmasına rağmen sorun devam ediyorsa internet bağlantısını kontrol edip bir süre sitedeki yoğunluğun azalmasını beklemek gerekiyor.

SONRAKİ HABER