ÖSYM duyurdu! 2023-YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2023-YKS Milli Sporcu yerleştirme sonuçlarını resmi olarak duyurdu.

ÖSYM duyurdu! 2023-YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM tarafından 4-8 Eylül tarihleri arasında alınan tercihler sonucunda, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) kapsamında spor dallarında yetenekli ve üstün başarılı adayların yükseköğretim programlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilirler.

Sonuçlar Açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) milli sporcu yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

screenshot-45.png

Yükseköğretim programlarına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, ilgili üniversiteler tarafından gerçekleştirilecektir. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı olduğu üniversiteye 15-21 Eylül tarihleri arasında başvurmaları gerekmektedir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER