ÖSYM açıkladı! MSÜ sınav giriş belgeleri erişime açıldı

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024-MSÜ sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. Adaylar, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden sınav giriş belgelerine erişim sağlıyor.

ÖSYM açıkladı! MSÜ sınav giriş belgeleri erişime açıldı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) giriş belgeleri adayların erişimine açıldı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2024-MSÜ'ye başvuran adayların, sınava giriş yapacağı bina ve salonlara atamalarının yapıldığı belirtilerek, sınava giriş belgelerinin erişime açıldığı bildirildi.

Açıklamada, ‘’3 Mart 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2024-MSÜ) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.'' ifadeleri kullanıldı.

ÖSYM'NİN İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN ERİŞİM SAĞLANIYOR

Sınav giriş belgelerine erişim sağlamak isteyen adaylar, 22 Şubat 2024 Perşembe günü, saat 14.00'ten itibaren Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ve aday şifreleriyle, ÖSYM'nin resmi internet adresi olan ‘’https://ais.osym.gov.tr ‘’ bağlantıdan ulaşabiliyor.

SINAV TARİHİ 3 MART!

2024-MSÜ sınavı 2 Mart 2024 Pazar günü yapılacak. Adayların, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına girişi yapılmayacak.

Sınava girecek olan adayların yanlarında mutlaka Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarının ve 2024-MSÜ sınav giriş belgelerinin eksiksiz bir şekilde bulunması gerekiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER