ÖSYM, 2024 yılı e-YDS sınav sonuçlarını açıkladı!

ÖSYM tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2024 yılı için e-YDS sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Sonuçlara nereden erişilebileceği hakkında ise bilgilendirme yapıldı.

ÖSYM, 2024 yılı e-YDS sınav sonuçlarını açıkladı!

Bugün son dakika ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile birlikte 2024 yılı için e-YDS sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Konu hakkında sonuçların açıklandığına dair yapılan duyuruda sonuçlara nereden erişim sağlanabileceği konusunda da ÖSYM gerekli olan bilgilendirmeleri yaptı.

Bu çerçevede kişilerin ÖSYM'nin resmi internet adresi üzerinden kolay bir şekilde 2024 Elektronik Yabancı Dil Sınav sonuçlarına ulaşılabileceği ifade edilmiş oldu. Konu ile ilgili ÖSYM tarafından sınava giren adaylar için bilgilendirmeler gerçekleştirildi.

ÖSYM DUYURDU! e-YDS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Konu hakkında yapılan açıklamalarda sonuçların açıklandığı şu şekilde ifade edildi;

"20 Ocak 2024 tarihinde uygulanan 2024 Elektronik Yabancı Dil Sınavı'nın (e-YDS 2024/1 İngilizce) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 20 Ocak 2024 tarihinde saat 18.25'den itibaren ÖSYM'nin resmi internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir."

SINAV SONUÇ EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kişilerin kolay bir şekilde sonuç ekranına ulaşabilecekleri ifade edildi. Bu çerçevede ÖSYM'nin resmi internet hesabına adayların kendi kişisel bilgileri ile bugünden giriş yapabilecekleri yapılan açıklamalar arasında yer aldı.

SONRAKİ HABER