ÖSYM 2024 Özel Yetenek Sınav sonuçları açıklandı

ÖSYM, sabah saatlerinde yaptığı açıklamasında Özel Yetenek Sınav sonuçlarını açıkladı. Sınav sonuçları an itibarıyla ÖSYM’nin resmi web sitesi üzerinden erişime açıldı.

ÖSYM 2024 Özel Yetenek Sınav sonuçları açıklandı

ÖSYM, yaptığı açıklamasında üniversitelerin özel yetenek sınavı kapsamında spor programlarına alınacak olan öğrencilerin seçilmesi için düzenlenen 2024 Özel Yetenek Sınavı sonuçlarını açıkladı.

ÖSYM RESMİ OLARAK DUYURDU

ÖSYM, konuya ilişkin duyuruyu resmi web sitesi üzerinden yaptı. Buna göre 2024 2025 eğitim öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının özel yetenek sınavı kapsamında öğrenci alan spor programlarına alınacak öğrencilerin seçimi için yapılan özel yetenek sınav sonuçları belli oldu.

ÖZEL YETENEK SINAV SONUÇLARI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), üniversitelerin özel yetenek sınavı kapsamında spor programlarına alınacak öğrencilerin seçimi amacıyla düzenlenen 2024-Özel Yetenek Sınavı (2024-ÖZYES) sonuçları açıklandı.

2024 ÖZYES DEĞERLENDİRME İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

ÖSYM'nin internet adresindeki duyuruya göre, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının özel yetenek sınavı kapsamında öğrenci alan spor programlarına alınacak öğrencilerin seçimi ve tercihlerine göre yerleştirilebilmeleri amacıyla merkezi olarak yapılan 2024-ÖZYES'in değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Öte yandan yapılan açıklamada adayların bugün saat 10.00’dan itibaren sınav sonuçlarını ÖSYM’nin sonuç sayfası üzerinden öğrenebilecekleri ifade edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER