ÖSYM 2023/2 KPSS tercih sonuçları açıklandı!

Bugün ÖSYM tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2023/2 KPSS tercih sonuçlarının adaylara duyurulduğu ifade edildi.

ÖSYM 2023/2 KPSS tercih sonuçları açıklandı!

Milyonlarca adaya duyuru yapıldı. ÖSYM tarafından yapılan son açıklama ile birlikte tercih yapan adaylar için bugün sonuçların açıklandığı ifade edildi. Bu kapsamda sonuçlara ulaşmak isteyen kişiler için resmi internet adresi üzerinden gerekli olan tüm bilgilendirmelerin yapıldığı belirtildi. KPSS 2023/2 sonuçlarına nasıl ulaşılabileceği öğrenildi.

ÖSYM SON DAKİKA SONUÇLARI AÇIKLADI!

Bugün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan açıklamalarda KPSS tercih sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Bu çerçevede yapılan duyuru ise şu şekildeydi;

KPSS-2023/2: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

20-27 Aralık 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2023/2 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına, 08 Ocak 2024 tarihinde saat 14.30'dan itibaren ÖSYM’nin resmi internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.

TERCİH SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kişilerin kolay bir şekilde yapılan tercih sonuçlarına erişim sağlanabileceği öğrenildi. Bu kapsamda sonuçları öğrenecek olan adayların kendi kişisel bilgileri ile ÖSYM'nin resmi internet sitesine başvuru yapması gerektiği belirtildi.

SONRAKİ HABER