Ortaöğretim KPSS ne zaman açıklanacak, cevap anahtarı 2024 yayımlandı mı, saat kaçta yayımlanacak?

KPSS ortaöğretim 2024 sınavı sona erdi. KPSS lise ortaöğretim sınavı soruları, soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak, KPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Ortaöğretim KPSS ne zaman açıklanacak, cevap anahtarı 2024 yayımlandı mı, saat kaçta yayımlanacak?

KPSS ortaöğretim sınavı sona erdi. Lise mezunu olan adayların girmiş olduğu sınavda 130 dakika boyunca sorular yanıtlandı. Adaylar soruların doğru yanıtları ve puan hesaplama için araştırmalara başladı. KPSS cevap anahtarı ne zaman, saat kaçta yayımlanacak?

KPSS SINAVI SONA ERDİ! SORULAR ZOR MU, KOLAY MIYDI?

KPSS lisans başvuruları 3 Mayıs ile 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında kabul edilmişti. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 14 Temmuz tarihinde yapılmış, Alan Bilgisi 1. gün oturumları 20 Temmuz, 2. gün oturumları 21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmişti.

KPSS Ön Lisans sınavı için ise 13 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında başvurular alınmış, 1 Eylül 2024 tarihinde ise sınav gerçekleştirilmişti.

KPSS ortaöğretim sınavı için başvuru 18 - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında kabul edilirken sınav için beklenen tarih geldi. KPSS ortaöğretim sınavı 15 Eylül Pazar günü yapıldı. Sınav saat 10:00 itibari ile başlarken 12:15 tarihi itibariyle sona erdi. Sınava katılan adaylar soruların zor olduğu yönünde görüş bildirirken özellikle de soruların son derece uzun olması eleştiri konusu oldu.

KPSS ORTAÖĞRETİM CEVAP ANAHTARI 2024! KPSS LİSE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafındana açıklanan sınav takvimine göre KPSS ortaöğretim sınav sonuçları 4 Ekim tarihinde açıklanacak. KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarının ise bugün gün içerisinde yayımlanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER