Operasyonların devam ettiği Pençe-Kilit bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre operasyonların devam ettiği Pençe-Kilit bölgesinde 1 askerimizin şehit olduğu bilgisi paylaşıldı.

Operasyonların devam ettiği Pençe-Kilit bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu

Irak’ın kuzeyi, Suriye, Pençe-Kilit ve Zeytin Dalı gibi bölgelerde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü terör örgütleriyle olan mücadelesi sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonlara tüm hızıyla devam edildiği Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucunda İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın şehit olduğunu açıkladı.

1 ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Operasyonların devam ettiği Pençe-Kilit bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, bugün Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucunda İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın şehit olduğunu duyurdu. Açıklamada, bir askerin yaralandığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz"

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyi, Suriye, Pençe-Kilit ve Zeytin Dalı gibi bölgelerdeki operasyonları sürerken, Milli Savunma Bakanlığı da son gelişmeleri sosyal medya hesapları üzerinden duyurmaya devam ediyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER