ONLİNE BAŞVURU EKRANI | Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) her gün farklı meslekler için personel alımını duyurmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı yapılacak. KPSS'siz yapılacak olan paketleme işçisi alımında detaylar açıklandı.

ONLİNE BAŞVURU EKRANI | Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı

Deneyimli deneyimsiz personel alımları sürekli olarak araştırılan personel alım ilanları arasında bulunuyor. İŞKUR'un yayımladığı son personel alım ilanına göre Türkiye geneli 1.483 kişi paketleme işçisi olarak işe alınacak. Peki, başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak, ne zamana kadar devam edecek?

PAKETLEME İŞ BAŞVURULARI BAŞLADI

Paketleme işçisi olarak görev almak isteyenler için beklenen ilanlar peş peşe yayımlandı. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesi için yayımlanan personel alım ilanında detaylar açıklandı. Alımlara başvuruları online olarak yapılacağı açıklandı. Bu sebeple adayların başvurularını İŞKUR'un web sitesi üzerinden belirtilen son tarihe kadar yapabilecek.

FARKLI İLLER İÇİN ALIM YAPILACAK

Alımların farklı iller için başladığı duyuruldu. Başvurmak isteyen adayların aşağıdaki şartları taşımaları halinde son başvuru tarihine kadar online bir şekilde başvuru yapabilecekleri ifade edildi. İşte İŞKUR paketleme işçi alım başvuru şartları ve detaylar..

ONLİNE BAŞVURU EKRANI | Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartlarından genel olanları şu şekilde açıklandı:

  1. TC vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak
  2. En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  3. En az ilkokul mezunu olmak
  4. Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığının bulunmaması
  5. Vardiyalı çalışmaya uygun olmak
  6. Gerekli durumlarda ayakta çalışabilmek
  7. Güvenlik soruşturmasının olumlu, adli sicil kaydının temiz olması

Genel olarak belirtilen şartlar bu şekildedir. Ancak ilanların içerisinde göre özel şartların yanı sıra yaş ve eğitim durumunda farklılıklar görülebilmektedir. Firmalar genel olarak alımlarında deneyimli deneyimsiz personelleri değerlendirmeye almaktadır.

SON BAŞVURU TARİHİ

Alımlar için son başvuru tarihlerinin de farklılık gösterebileceği belirtildi. Başvurmak isteyenler İŞKUR'un Açık İş İlanları kısmına giriş yaptıktan sonra ilanların içerisinde girerek, sağ kısmında bulunan son başvuru tarihlerini kontrol etmesi önerilmektedir. Her ilan için son başvuru tarihi farklı olabilir.

SONRAKİ HABER