Okulun son haftası yoklama alınır mı, ders var mı, son hafta ders işlenecek mi?

Okulların ara tatile girecek olması ile beraber öğrencilerin merak ettiği sorular arttı. Okulun son haftasında der işlenip işlenmeyeceğini merak edenler araştırmalarına devam ederken detaylar da MEB tarafından yapılan açıklama ile belli oldu.

Okulun son haftası yoklama alınır mı, ders var mı, son hafta ders işlenecek mi?

Öğrenciler ara tatil için heyecanla beklerken okullarda son hafta ders işlenip işlenmeyeceğini ve yoklama durumunu araştırıyor. Okulların son haftasında ders işlenip işlenmeyeceğini merak eden öğrenciler araştırmalarına devam ederken Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara yazı gönderildiği öğrenilirken ‘’Okulların son haftası ders işlenecek mi, okulun son haftası yoklama alınır mı?'' sorusuna yanıt aranıyor. MEB okulların son haftasında etkinlik düzenlenmesi için okullara yazı gönderdi. Söz konusu gelişmeyle beraber öğrenciler, ''Okulun son haftası ders var mı, işlenecek mi?'' sorusu gündem oldu.

OKULUN SON HAFTASI YOKLAMA ALINIR MI?

Milli Eğitim Bakanlığının okulların son haftasında yoklama alınmasına yönelik bir açıklaması bulunmuyor. MEB tarafından alınan kararla okulların son haftasında etkinlikler düzenleneceğine dair bilgilere yer verildi.

Okulun son haftası yoklama alınır mı, ders var mı, son hafta ders işlenecek mi?

Buna göre, 15 - 18 Ocak tarihlerinde 4 gün sürecek 'dönem sonu faaliyet haftası' için etkinlik programı düzenleneceği öğrenilirken söz konusu kararda faaliyetler planlanırken okul ve çevre şartları göz önünde bulundurulacağı ve velilere külfet çıkarılmamasına dikkat edilmesi istendi.

Okulun son haftası yoklama alınır mı, ders var mı, son hafta ders işlenecek mi? - Resim : 2

Faaliyetlerin öğrencilerin ilgisini çekecek ve eğitim öğretimin son günlerinin coşkuyla geçirilmesini sağlayacak nitelikte olmasına özen gösterilmesi istenirken okulların son haftası etkinlik düzenlenecek. Ayrıca öğrenciler 19 Ocak Cuma günü karne alacak ve 15 günlük tatil sürecine başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER