Okullarda ikinci ara tatil ne zaman, kaç gün olacak?

Okulların durumu ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Okullarda ikinci dönem başlarken ara tatil tarihleri de vatandaşların gündeminde yer alıyor. Öğrenci ve veliler tarafından takip edilen ara tatil tarihlerine ilişkin araştırmalar başlarken merak edilenler MEB'in takvimi ile belli oldu.

Okullarda ikinci ara tatil ne zaman, kaç gün olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının takvimi paylaşıldı. MEB tarafından paylaşılan bilgiler kapsamında takvime dair bilgi edinmek isteyenler araştırmalarına devam ederken bir yandan da okullarda ikinci dönemin başlaması ile beraber ilk ara tatilin ne zaman başlayacağı merak edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ikinci dönemde ara tatil ve yaz tatili tarihlerini duyurdu. Milyonlarca öğrenci 2. ara tatil ve yaz tatilinin ne zaman başlayacağına ilişkin araştırmalarına başladı.

MEB 2.DÖNEM ARA TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre ikinci ara tatilin kaç gün olacağı merak edildi. MEB tarafından belirlenen tatil sürecinde ilk ara tatil ve 15 tatil geride kaldı. Önümüzdeki tatil süreçleri ise merak konusu olurken İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri ‘’2. Ara tatil ve yaz tatili 2024 ne zaman başlıyor?'' sorularına yanıt arıyor.

Okullarda ikinci ara tatil ne zaman, kaç gün olacak?

2023 - 2024 Eğitim yılının 2. ara tatili 8 - 12 Nisan arasında idrak edilecek. 2024 Yaz tatili, 14 Haziran'da başlayacak. Ardından 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılının hazırlıklarına başlanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER