Okullar ne zaman, saat kaçta açılacak?

Milyonlarca veli ve öğrenci, okulların ne zaman ve saat kaçta açılacağı merak ediyor. Okula saat kaçta gidilmesi gerektiği milyonların gündeminde yer alırken MEB'in açıklamaları sorgulanmaya başladı.

Okullar ne zaman, saat kaçta açılacak?

Okulların yaz tatili süreci artık sona eriyor. Okulların açılması için geri sayım başlarken Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. Öğrenci ve veliler, okula saat kaçta gidileceğini sorgularken ''Okullar ne zaman, saat kaçta açılacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılı için akademik takvimini yayımladı. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri ''Okullar ne zaman açılacak?'' sorusuna yanıt ararken takvim doğrultusunda detaylar da belli oldu.

2024 - 2025 OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK, KAÇ GÜN KALDI?

Okulların açılış tarihi bu yıl için belli oldu. Milyonlarca öğrenci okulların ne zaman açılacağı ve okulların açılmasına kaç gün kaldığını öğrenmek istiyor. Her yıl eylül ayında açılan okullar için araştırmalar devam ederken bu sene okullar 9 Eylül Pazartesi günü açılacak. İstanbul Valiliği, okulların açılması sebebiyle pazartesi günü eğitim öğretimin 10.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılmasına karar verildiğini duyurdu. Birinci dönem ara tatili, 11-15 Kasım 2024'te yapılacak. Yarıyıl tatili 20 - 31 Ocak 2025 tarihleri arasında . olacak ardından ikinci dönem 3 Şubat'ta başlayacak.

SONRAKİ HABER