Öğretmen arama takvimi! Öğretmenlerin il içi ve iller arası tayin başvurusu ne zaman?

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Bununla birlikte öğretmen atama takvimi de gündemdeki yerini aldı.

Öğretmen arama takvimi! Öğretmenlerin il içi ve iller arası tayin başvurusu ne zaman?

Öğretmen arama takvimi! Öğretmenlerin il içi ve iller arası tayin başvurusu ne zaman? - Öğretmen atama takvimi vatandaşların gündeminde yer alıyor. Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanırken ikinci il içi ve il dışı atama - tayin takvimi merak konusu oldu. Bununla birlikte ''2023 öğretmen 2. il içi ve iller arası atama başvuru ve tercihleri ne zaman, öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları sorgulaması nasıl yapılır?'' soruları gündem oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmen birinci mazerete bağlı yer değiştirme tercih başvurularını 17 - 21 Ağustos tarihleri arasında aldı ve sonuçlar da 22 Ağustos günü erişimine açıldı. Diğer yandan MEB, öğretmenlerin ikinci yer değiştirme takvimini yayımladı. Merak edilen takvim bilgisineHaberankara.com okurları için yer verdik.

ÖĞRETMENLERİN MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme tercih başvuruları 17 - 21 Ağustos tarihleri arasında alınırken 22 Ağustos tarihinde de açıklandı. Sonuçlar ise hem MEBBİS ve e-Devlet kapısı üzerinden görüntülenebiliyor.

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonucu sorgulamak içinTIKLAYINIZ

ogretmen-arama-takvimi-ogretmenlerin-il-ici-ve-iller-arasi-tayin-basvurusu-ne-zaman.jpg

2023 ÖĞRETMEN İKİNCİ İL İÇİ VE İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Öğretmenlerin ikinci il içi ve iller arası tayin başvuruları 25 - 28 Ağustos tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 29 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. İlişik kesme işlemi de 31 Ağustos günü olacak. Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme talepleri beraber alınacak.

ÖĞRETMENLERİN 2. İL İÇİ VE İLLER ARASI ATAMA TAKVİMİ

ekran-goruntusu-2023-08-24-114109.png

İlgili eke ulaşmak içinTIKLAYINIZ

Haberankara.com

SONRAKİ HABER