Öğrencilere aylık 10 GB ücretsiz internet desteği nasıl alır, başvurular ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ücretsiz 10 GB internet desteğine ilişkin detaylar merak konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda gençler nasıl ücretsiz internet fırsatından yararlanabileceğini sorgularken detayları derledik.

Öğrencilere aylık 10 GB ücretsiz internet desteği nasıl alır, başvurular ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından ücretsiz internet desteğine ilişkin bir açıklamaya yer verdi. Gençlere ÖTV'siz cep telefonu alımı ile ilgili olarak detayları paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de Kabine Toplantısı Sonrası Millete Sesleniş konuşmasında üniversite öğrencileri için aldıkları kararları duyurdu.

Gençlere 10 GB internet desteği açıklaması gelirken bununla ilgili detaylar öğrencilerin gündeminde yer edindi. Öğrenciler de ''Gençlere 10 GB internet desteği nasıl alınır, öğrencilere 10 GB internet kimleri kapsıyor?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için gençlere aylık 10 GB internet desteği ile ilgili detayları derledik.

10 GB İNTERNET DESTEĞİNDEN KİMLER FAYDALANACAK?

Üniversite öğrencilerine ücretsiz 10 GB internet desteği ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 Eylül tarihinde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, örgün eğitimdeki gençlere bir hatla sınırlı olmak üzere 10 GB kota tanımlayacaklarını açıkladı.

Bu açıklama ile söz konusu karardan yalnızca örgün eğitimdeki üniversite öğrencilerinin yararlanabileceği aktarıldı.

ekran-goruntusu-2023-09-27-143532.png

Üniversite öğrencilerinin 10 GB internet desteğini 3 mobil şebeke operatörünün biri üzerinden kullanabileceklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlanacağını söyledi.

Detayların ilerleyen günlerde yeniden açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER