OGM 4.500 işçi alımı: Orman Genel Müdürlüğü işçi alım başvuru şartları neler?

Orman Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanda 4.500 geçici işçi alımı yapacağını açıkladı. Çeşitli meslekler için yapılacak alımda başvuruların 10 Mart tarihinde başlayacağı belirtildi. OGM 4.500 geçici işçi alım şartları neler?

OGM 4.500 işçi alımı: Orman Genel Müdürlüğü işçi alım başvuru şartları neler?

OGM, orman işçisi, arazöz şoförü, dozer operatörü, greyder operatörü, ekskavatör gibi çeşitli meslekler için personel alımı yapacak. 4.500 geçici işçi alımında başvurular 10 – 14 Mart tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak.

OGM 4.500 GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI

Yayımlanan ilanda hangi meslekten kaç kişinin alınacağını açıklayan Orman Genel Müdürlüğü’nün açıklaması şu şekilde:

“Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Orman İşçisi pozisyonunda 3105, Arazöz Şoförü pozisyonunda 812, Dozer Operatörü pozisyonunda 160, Greyder Operatörü pozisyonunda 233, Ekskavatör Operatörü pozisyonunda 122, İş Makinesi Operatörü pozisyonunda 36 ve Traktör Operatörü pozisyonunda 32 olmak üzere toplamda 4500 geçici işçi alımı yapılacaktır”

OGM 4.500 işçi alımı: Orman Genel Müdürlüğü işçi alım başvuru şartları neler?

OGM 4.500 işçi alımı: Orman Genel Müdürlüğü işçi alım başvuru şartları neler? - Resim : 2

OGM 4.500 İŞÇİ ALIM ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanda hangi ilde kaç kişinin alınacağı da ayrıntılı olarak ifade edildi. 18 yaş üstü adayların başvurabielceği personel alımında adayların sağlaması gereken şartlar şu şekilde açıklandı:

TC vatandaşı olmak

18 yaşını doldurmuş olmak

Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almıyor olmak

Alım yapılacak yerleşim biriminde ikamet ediyor olmak

Yayımlanan ilanda her adayın sadece bir meslek koluna başvuru yapabileceği belirtildi. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden belirtilen tarihler arasında gerçekleştirebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER