ÖGG sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? 110. dönem özel güvenlik sınav soruları

ÖGG sınav soruları, sınavın tamamlanmasının ardından sınava giren adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Özel Güvenlik Görevlisi 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme sınavı bugün tamamlandı.

ÖGG sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? 110. dönem özel güvenlik sınav soruları

25 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenen özel güvenlik sınavı sonrasında adaylar doğru ve yanlış cevaplarını kontrol etmek için sınav soru ve cevaplarının yayımlanmasını bekliyor. EGM bünyesinde yapılan sınav silahlı ve silahsız olarak düzenlendi.

ÖGG SINAV SÜRELERİ

Sınav süresi silahlı sınava girecek vatandaşlar için 150 dakika, silahsız olarak sınava girecekler için 120 dakika olarak düzenlendi. Silah farkı için sınava girenlere ise 30 dakika süre verildi. Sınav bitiminde hiçbir adaya ek süre verilmedi.

ÖGG sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağı belli oldu. 110. Dönem özel güvenlik soru ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak, bugün yayınlanır mı?

110. DÖNEM ÖGG SINAV SORULARI

Yapılan açıklamaya göre 110. Dönem ÖGG sınav soruları ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağı belli oldu. ÖGG sınav soruları ve cevapları 27 Ağustos 2024 tarihinde adayların erişimine açılacak. Sınav soru ve cevap anahtarı EGM’nin resmi web sitesi üzerinden paylaşılacak.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖGG sınav sonuç tarihi de EGM’nin yayımladığı takvime göre belli oldu. 25 Ağustos tarihinde düzenlenen 110. Dönem Temel Eğitim sınav sonuçları 13 Eylül 2024 tarihinde açıklanacak. Adaylar aynı ekran üzerinden sonuçlarını sorgulayabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER