ÖGG sınav sonuçları! 110. Dönem güvenlik sınavı sonucu sorgulama ekranı 2024

Özel Güvenlik Görevlisi olmak isteyen adayların katılmış olduğu ÖGG sınav sonuçları için açkılama geldi. ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

ÖGG sınav sonuçları! 110. Dönem güvenlik sınavı sonucu sorgulama ekranı 2024

25 Ağustos 2024 Pazar günü Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından düzenlenen sınav sonrasında adaylar açıklanacak olan sınav sonuçlarını beklemeye başlamıştı. ÖGG 110. Dönem sınav sonuçları görüntüleme ekranı adaylar kesin sonuçlarını öğrenebilecekler. Hatırlanacağı üzere adaylar açıklanan soru kitapçığı ve cevap anahtarının açıklanmasının ardından kendileri puanlarını hesaplamış, ancak kesin sonuçlar için nihai açıklama beklenmeye başlanmıştı.

ÖGG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, SORGULAMA EKRANI NE ZAMAN AÇILACAK?

Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların katılım sağladığı Özel Güvenlik Görevlisi 110. Temel Eğitim Ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) 25 Ağustos tarihinde gerçekleşti.

Silahlı ve Silahsız Özel güvenlik alımı için sınavlara katılan adaylar sonuç açıklamasına yoğunlaştı. Yapılan değerlendirme sonrası sınav sonuçları egm gov tr duyurular ekranından ilan edilecek. Adaylar ÖGG 110. sınav sonuçlarını T.C kimlik numaraları ile sorgulayabilecekler.

Sonuçların bugün yani 13 Eylül 2024 Cuma günü açılacağı duyurulmuştu. EGM üzerinden sonuçların açıklanması bekleniyor. 100 puan üzerinden yapılan hesaplamada adaylar doğru yanıtladıkları her bir soru için 1 puan kazanacaklar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER