Ocak 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, hangi konu başlıkları görüşülecek?

2024 yılı Ocak ayında bir araya gelecek olan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Kabine Toplantısından çıkacak kararlar ve kamuoyu ile paylaşılacak olan konu başlıkları merak edilirken toplantı tarihi de sorgulanmaya devam ediyor.

Ocak 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, hangi konu başlıkları görüşülecek?

Bakanlar Kurulu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftada bir olmak üzere toplanıyor. Kritik birçok konunun değerlendirildiği Kabine Toplantısının güncel tarihi de merak ediliyor. Memur ve emekli zammı gibi konular için gözler yeni Kabine toplantısına çevrilirken yılın ilk Kabine toplantısından çıkacak kararlar milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı takvimine göre iki haftada bir düzenlenen Kabine toplantısının tarihi ve gündeminde yer alacak konular merak ediliyor. Siyasi ve ekonomik kararların alındığı kabine toplantısına ilişkin ‘’Yeni yılın ilk kabine toplantısı ne zaman yapılacak?'' sorusuna da yanıt aranıyor.

OCAK 2024 KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanların katılımı ile gerçekleştirilen kabine toplantısında hem ekonomik hayatı hem de siyasi gündemi ilgilendiren konular görüşülüyor.

Ocak 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, hangi konu başlıkları görüşülecek?

2024 yılının ilk toplantısı için tarih henüz duyurulmadı. Ancak toplantı tarihinin önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor. Memur emeklisine enflasyon farkı alacağı ve yüzde 15’lik toplu sözleşme ile yüzde 49,25 oranında yapılırken işçi, esnaf ve çiftçi emeklilerine ise 37.56 oranında zam yapıldı. İşçi, esnaf ve çiftçi emeklileri için ek zam gündeme gelirken zamların netleşmesi için kabinenin bir araya gelmesi bekleniyor. Öte yandan Kabine toplantısı son olarak 6 Aralık tarihinde gerçekleşmişti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER