O illerde yaşayanlar aman dikkat! Resmen kavurucu sıcaklar etkili olacak!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağını ifade etti. Özellikle Ege ve Marmara'da sıcaklık oranları daha fazla artacak.

O illerde yaşayanlar aman dikkat! Resmen kavurucu sıcaklar etkili olacak!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta yurdun büyük bir bölümünde hava hava sıcaklığının beklenenin üzerinde seyredeceğini ifade etti. Bunun ile birlikte İstanbul'da eyyam-ı bahur sıcaklarının etkili olacağına dair bilgi paylaşımı yapılarak öğle saatlerinde dışarı çıkılmaması hususunda da uyarılar yapıldı.

hava1.jpg

Ayrıca bu hafta özellikle Ege ve Marmara kıyılarında sıcaklık değerleri pik noktaya çıkacak. Yurdun batı kesiminde görülmesi beklenen sıcaklıkların İstanbul'da etkili olacağı biliniyor. İstanbul'da sıcaklık bugün 39 dereceye kadar çıkacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da 8 derecelik bir artışın yaşanacağını ifade etti.

hava2-001.jpg

EGE KIYILARINDA SICAKLAR ARTIYOR!

İstanbul dışında Ege kıyılarında da sıcaklık değerleri bu hafta mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Ege'de hava sıcaklığı 4 ila 5 derece arasında artış yaşayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kavurucu sıcakların İzmir'de etkili olacağını ifade etti. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de hava sıcaklığı 5 derece daha artacak.

Daha fazla güncel haberler için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER