O bölgelerde yaşayanların dikkatine! Sıcaklık 8 derece daha artıyor!

Ağustos ayına girilmesi ile birlikte hava sıcaklığı hissedilebilir şekilde artmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte hava sıcaklığı beklenenin üzerinde seyrediyor. Hava sıcaklığı 8 derece daha artacak.

O bölgelerde yaşayanların dikkatine! Sıcaklık 8 derece daha artıyor!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklık değeri hakkında paylaşımda bulundu. Bunun ile birlikte Ege ve Akdeniz kıyılarıyla Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece sıcaklık değeri artacak. Bunun dışında diğer bölgelerde ise sıcaklık değeri 4 ila 8 derecenin üzerine çıkacak.

hava1.jpg

Hava durumu hakkında paylaşımını yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta ortasından itibaren yurt genelinde hava sıcaklığında artışın meydana geleceğini ifade etti.

hav2.jpg

Bunun ile birlikte sıcaklık değerleri güney kesimlerde 2 - 4 derece, iç kesimlerde ise 6 - 8 dereceye kadar artacak.

SICAKLIK DEĞERLERİ ARTIYOR!

hava3.jpg

Sıcaklık değerlerinin artacağına yönelik açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta İç Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 36 ile 40 derece olacağını ifade etti. Hafta sonuna kadar hava sıcaklığının Doğu Anadolu Bölgesi'nin batısında 40 derece olacağını ifade etti. Bu hafta ayrıca sıcaklık değerinin İstanbul'da 34, İzmir'de 36, Antalya'da da 34 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

SONRAKİ HABER