Niğde - Ankara otoyolunda otobüs devrildi: 2 Ölü

Şehirler arası yolculuklarda yaşanan otobüs kazaları acı bir şekilde sonuçlanmaya devam ediyor. Son yaşanan kaza olayıda yine benzer bir tablo ortaya çıktı.

AKSARAY (İHA) - Türkiye'de son yıllarda peş peşe gelen şehirler arası otobüs kazaları akıllarda soru işareti oluşturmaya devam ediyor. Onlarca kişinin yaralandığı ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiği kazaların altında farklı nedenler yatıyor.

KAZANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Sabah saatlerinde yayılmaya başlayan bilgilere göre Niğde - Ankara Otoyolunda bir otobüs kaza yaptı. Yaşanılan kazada 2 vatandaş hayatını kaybederken araç içinde bulunan tam 40 kişi yaralandı.

Kilis'ten İstanbul'a giden yolcu otobüsü Nevşehir gişeler çıkışında şoförün uyumasından dolayı kaza yaptı. Aracın kaza yapmasının ardından kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Nevşehir ve Aksaray’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişi otobüsün altından ekiplerce çıkartıldı. Otobüsün bagajında bulunan 3 köpek yavrusu da olay yerine gelen ekiplerce bulundukları yerden kurtarıldı.

Niğde - Ankara otoyolunda otobüs devrildi: 2 Ölü

OLAYIN KISA SÜREDE AYDINLATILMASI BEKLENİYOR

Otobüs kazasının ardından olay yerine gelen asayiş ekipleri hızlı bir şekilde suçu ve suçluları belirlemek için çalışmalara başladı. Yaşanacak sürecin ardından kazanın tüm yönleri ile açıklığa kavuşturulması bekleniyor.

SONRAKİ HABER