Nevşehir’de otomobil kazası! 2 yaralı var

Nevşehir’de otomobil kazası yaşandı. Yaşanan kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil bahçeye uçtu.

Türkiye’de sürücülerin dikkatsizlikleri ve önlemlerin alınmaması sonucu birçok ilde trafik kazaları yaşanıyor. Kazalarda çok sayıda vatandaş ya hayatını kaybediyor ya da ağır şekilde yaralanıyor. Yaşanan trafik kazalarından biri de Nevşehir’de 350 Evler Mahallesi Bayır Sokak üzerinde meydana geldi.

Nevşehir’de kontrolden çıkan otomobil bahçeye uçtu. Meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Nevşehir’de yaşanan kaza, gece saatlerinde 350 Evler Mahallesi Bayır Sokak üzerinde meydana geldi. Nurten D'nin sürücüsü olduğu otomobil, Nurten D.nin Bayır Sokak üzerinde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından otomobilin bir evin bahçe duvarını yıkarak bahçeye düşmesiyle kaza meydana geldi.

KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine Nevşehir2de 350 Evler Mahallesi Bayır Sokak’ta meydana gelen kaza yerine Sağlık, Polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü Nurten D. ve araçta yolcu olarak bulunan Aysu D. yaralandı. Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

350 Evler Mahallesi Bayır Sokak’taki bir bahçeye uçan otomobil vinç yardımı ile düştüğü yerden çıkartılırken, Bayır Sokak’ta meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA