Nevşehir'de içeriği değiştirilmiş 492 kilo tulum peyniri ele geçirildi

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nevşehir'de içeriği değiştirilmiş 492 kilo peynir ele geçirdi.

Nevşehir'de içeriği değiştirilmiş 492 kilo tulum peyniri ele geçirildi

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında içeriği değiştirilmiş tulum peyniri ele geçirdi. Olaya karışan şüpheliler ise gözaltına alındı.

Nevşehir'de gıda sektöründe yaşanan olay, vatandaşları korkuttu. Ekipler, Nevşehir'de içeriği değiştirilmiş 492 kilo peynir buldu. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, içeriği değiştirilmiş 492 kilo tulum peyniri ele geçirildi.

Nevşehir'de içeriği değiştirilmiş 492 kilo tulum peyniri ele geçirildi

164 BİDONDA TOPLAM 492 KİLO TULUM PEYNİRİ ELE GEÇİRİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Avanos ve Kozaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması çerçevesinde istihbari çalışma yaptı. Ekiplerin çalışması sonucunda Nevşehir ili genelinde, 2 farklı araç ile Adana'dan getirilen ve içeriği değiştirilmiş peynir ürünü satışı yapıldığı bilgisi elde edildi. Tespit edilen araçlar ekipler tarafından takip edilerek, düzenlenen operasyonla yakalandı. Araçlarda yapılan aramada 164 bidonda toplam 492 kilo tulum peyniri ele geçirildi.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından halkın güvenliği için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Öte yandan yaşanan olaya ilişkin 2 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER