Netflix'e tekrar zam geliyor! Netflix'e zam mı geldi, üyelik ücretleri ne kadar oldu?

Netfilx Eylül ayının son günlerinde yaptığı yüzde 50 zamdan sonra tekrar zam yapacağını duyurdu.

Netflix'e tekrar zam geliyor! Netflix'e zam mı geldi, üyelik ücretleri ne kadar oldu?

Amazon Prime, Disney, Exxen gibi sitelerle yarışan Netflix Dünya'nın en en popüler video yayın platformlarından biridir. Daha geçtiğimiz haftalarda yüzde 50 zam yapan Netflix yine zam haberleri ile gündemde.

Dünya çapında video yayın platformları arasında en çok abonesi bulunan Netflix'e tekrar zam geleceği açıklandı. Türkiyede milyonlarca abonesi bulunan Netfilx geçtiğimiz haftalarda Ekim ayında paketlerinin zamlanacağını duyurmuştu. 2023 yılı itibarıyla Türkiye'de 4 milyondan fazla aboneye sahip olan Netfilx'e gelen zamlara tepkiler çığ gibi büyüyor.

2314583-720x360.jpg

NEDEN OLARAK HOLLYWOOD GREVLERİ GÖSTERİLDİ

Türkiye'de 4 milyon abonesi bulunan ve dünyanın en popüler video yayın platformlarından biri olan Netflix'e zam geleceği açıklandı. Neden olarak ise Hollywood grevleri gösterildi. Hollywood oyuncularının uzun süren grevi, Netflix'in karlılığını olumsuz etkiledi. Şirket, grevin ardından maliyetleri karşılamak için fiyat artışı yapmayı düşünüyor.

netflix-6.jpeg

The Wall Street Journal'a göre, Netflix, Hollywood'daki yazar ve oyuncu grevlerinin sona ermesini bekleyerek yaklaşan fiyat artışını ertelemeyi planlıyor. Amerika Yazarlar Birliği kısa bir süre önce stüdyolarla geçici bir anlaşma yaptı ve Sinema Oyuncuları Birliği de Hollywood stüdyolarıyla görüşmelere yeniden başladı.

haberankara.com

SONRAKİ HABER