Narin'in yengesi Hediye Güran itiraf etti! Narin Güran neden nasıl öldü?

Narin Güran cinayeti tüm Türkiye'nin gündeminde yer almaya devam ederken yenge Hediye Güran'ın cinayeti itiraf ettiği iddia edildi. Narin Güran neden öldü, nasıl öldü, katili kim soruları için yeni açıklama geldi.

Narin'in yengesi Hediye Güran itiraf etti! Narin Güran neden nasıl öldü?

Diyarbakır'da kaybolan ve tüm Türkiye'nin 19 gün boyunca bulunması için dualar ettiği Narin Güran'ın bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. 8 yaşındaki küçük kızın hayatını kaybettiğinin açıklanması üzerine tüm ülke yasa boğulurken katil ya da katillerinin bulunması için çalışmalar başlatılmıştı. Küçük kızın katil zanlısı olarak ilk olarak amcası ve ağabeyi gözaltına alınırken soruşturmada pek çok aile üyesi hakkında da tutuklama ve gözaltı kararı açıklanmıştı.

NARİN GÜRAN'IN YENGESİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Hediye Güran, ifadesinde Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın ahırda boğuştuğunu anlattı. Anne Yüksel Güran’ın, oğlu Enes’i dövdüğünü ve Enes’in kolundaki ısırık izlerinin de anneye ait olduğunu belirtti.

Hediye Güran, "Narin bu ahırda öldürülmüş olabilir" diyerek şüpheleri artırdı.Olayın arka planıNarin Güran’ın amcası Salim Güran ve ağabeyi Enes Güran tutuklu bulunurken, anne Yüksel Güran da cinayetle ilgili olarak gözaltında. Yenge Hediye Güran’ın verdiği bu kritik bilgilerle birlikte, güvenlik ekipleri çalışmalarını ahır bölgesinde yoğunlaştırdı.

21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran'ın 19 gün sonra cesedi yapılan araştırma çalışmaları sonucunda Eyertutmaz Deresi içerisinde bir çuvala konulmuş ve üzeri kayalarla örtülmüş halde bulunmuştu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişilerin sayısı artarken yürütülen soruşturmada küçük kızın katil ya da katillerinin adalete teslim edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER