Narin’in asıl ölüm nedeni belli oldu! Narin nasıl öldürüldü?

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin’den geçtiğimiz haftalarda acı haber gelmişti. Minik kızın cansız bedeni bir çuval içine konularak bölgedeki bir derenin yakınına bırakılmıştı. Adli Tıp Narin’in nasıl öldürüldüğünü açıkladı.

Narin’in asıl ölüm nedeni belli oldu! Narin nasıl öldürüldü?

Tüm Türkiye günlerde minik Narin’den gelecek güzel haberi bekledi. Ancak küçük kızlardan günler sonra acı haber geldi. Narin Güran’ın neden ve kim tarafından öldürüldüğü soruları hala belirsizliğini korurken, Adli Tıp Kurumu’ndan Narin’in ölüm sebebine ilişkin açıklama geldi. Narin Güran nasıl öldürüldü?

21 Ağustos tarihinde Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve 8 Eylül tarihinde Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeninin bulunduğu minik Narin için yürütülen soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Sorguların devam ettiği Narin Güran cinayetinde son olarak 2 kuzen serbest bırakılmıştı.

NARİN ASIL ÖLÜM NEDENİ

Az önce gelen son dakika haberine göre minik Narin Güran’ın asıl ölüm nedeni açıklandı. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre 8 yaşındaki Narin Güran boğularak öldürüldü.

ÇÜRÜMEYE BAŞLADIĞI TESPİT EDİLMİŞTİ

Öte yandan minik Narin, çuval içerisinde cansız bir şekilde bulunduğunda adli tıp uzmanları cesette ciddi anlamda çürümelerin tespit edildiğini belirtmişti. Narin için hazırlanan raporda kesici, delici ya da ateşli silah yaralanmasının olduğu belirtildi. İç kanama bulgusunun da olmadığı açıklanmıştı.

Narin Güran’ın kaç gün suyun altında kaldığı, ölmeden önce cinsel istismara uğrayıp uğramadığı çıkacak otopsi raporu sonucunda belli olacak.

Diğer yandan Narin’in yengesi Hediye Güran’ın da sorgusunun hala devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER